Om oss

Nox Box är ett träningscenter som inriktar sig på funktionell träning som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet inom träning. Nox Box är ett självklart val för den som vill komma i bra form, ihop med en hälsosam livsstil

Om oss

CrossFit NB - The Nox Box Company ägs av The Nox Box Company AB, 556988-2763. Grundidén med Nox Box skapades under hösten 2014, där målsättningen var att hitta den rätta lokalen för framtidens CrossFit-box. Efter en massa sökande hittade vi rätt lokal och hamnade i Globen/Tele 2-området, ett område som kokar av sport, träning, hälsa och evenemang. Där känner vi oss hemma!

Träningscenter

Nox Box är ett träningscenter som inriktar sig på funktionell träning som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet inom träning. Nox Box är ett självklart val för den som vill komma i bra form, ihop med en hälsosam livsstil. På Nox Box fokuserar vi på den enskilda individens behov och utgångsläge. Vi använder oss av CrossFit i våra träningsmetoder och annan funktionell träning som ska passa alla typer av människor, oavsett fysisk förutsättning.

Träningen på Nox Box är något för folk i alla åldrar, från barn till ungdomar, vuxna och till och med för pensionärerna i området. Vi håller dagliga och schemalagda grupp-pass i vår fullt utrustade lokal. Det finns även möjlighet till personlig träning, både för den som vill slipa på sina tekniker eller för den som aldrig någonsin tränat innan och vill lära sig grunderna eller kanske bara vill ha hjälp att hitta motivationen. Något vi satsar stort på är företagshälsovård, där man ser positiva skillnader i människors vardagliga arbete, humör och ork när de tränar regelbundet.

Utbildade coacher

På Nox Box jobbar brinnande eldsjälar. Dels finns det både manliga och kvinnliga personliga tränare med utbildning och lång erfarenhet av träning och sport i alla dess former. Utöver dessa finns det även duktiga och utbildade coacher på plats för de dagliga passen i CrossFit. Hos oss finns det även möjlighet att få skräddarsydda kostscheman upprättade av utbildade kostrådgivare. Detta ihop med ett individuellt träningsupplägg för varje enskild person och alla hjälpmedel man som medlem kan behöva för att kunna uppnå en hälsosam livsstil.

David Heller, head coach & personlig träning

Amanda Frändén, coach & personlig träning

Simone Heller, ekonomi & administration

Fredrik Du Hane, barn- och ungdomscoach & personlig träning

Mathias Jonsson, coach & personlig träning

Magnus Brehlin, coach & personlig träning

Johannes Lagesson, coach