STRONG MAMA

Mammaträning i Stockholm

Säker och anpassad mammaträning för dig som är nybliven mamma och vill ha hjälp med att komma tillbaka till en starkare kropp och träningen efter din graviditet. Vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet.

Vi stärker mammamagen och andra delar av kroppen som försvagas under en graviditet. Vi anpassar mammaträningen efter din förmåga och du behöver vara beredd på att svettas! Din bebis är självklart välkommen vid varje träningstillfälle.

– Träning för hela kroppen för snabbare återhämtning efter förlossning.
– Anpassade och funktionella övningar i grupp med andra mammor.
– Övningar med fokus på att bygga muskelstyrka och uthållighet.
– Specifik träning för hållning, magaktivering och bäckenbotten.
– Strong Mama pågår under 8 veckor där vi träffas 16 gånger för träning och kostar 1750kr.

mammaträning
mammaträning

TIPS TILL MAMMATRÄNING

Om du är en nybliven mamma kanske du undrar hur du kan komma tillbaka i form efter att ha fått ditt barn. Oroa dig inte, du är inte ensam! Att komma tillbaka i form efter bebis kan vara svårt, men det är definitivt möjligt med lite hårt arbete och engagemang. Här är några tips som hjälper dig att komma igång på din träningsresa efter förlossningen.

1. Börja långsamt. Försök inte göra för mycket för tidigt, annars kommer du bara att bli överväldigad och avskräckt. Börja med några enkla övningar och öka gradvis intensiteten allt eftersom du blir starkare och mer bekväm.

2. Sätt upp realistiska mål. Det är viktigt att sätta upp mål som är uppnåeliga och realistiska. Att försöka gå ner all babyvikt på en månad kommer förmodligen inte att hända och kommer bara att göra dig redo för besvikelse. Sätt upp små, uppnåeliga mål och fira vart och ett när du når det.

3. Hitta en aktivitet du tycker om. Om du inte är ett fan av gymmet alla dagar är det OK! Det finns många andra sätt att vara aktiv och hålla sig i form. Hitta en aktivitet som du tycker om och som du kan se dig själv hålla fast vid på lång sikt. Detta kan vara allt från att blanda gymträningen med vandring till dans till att spela tennis.

4. Få stöd. Det kan vara riktigt tufft att hålla sig motiverad när du gör allt på egen hand. Hitta en vän eller familjemedlem som också försöker komma tillbaka i form och samarbeta med dem. Att ha någon att stötta och uppmuntra dig kommer att göra stor skillnad.

5. Bli inte avskräckt. Att komma tillbaka i form efter bebis tar tid och tålamod. Det kommer att finnas bra dagar och dåliga dagar, men så länge du håller i det kommer du så småningom att nå dina mål. Fördelen med att ta hjälp av oss på NoxBox med mammaträning är att vi stöttar dig under vägen.

MAMA

KONTAKTA OSS!

Har du några funderingar eller frågor? Skriv ditt meddelande så återkommer vi så fort vi kan.