Våra nybörjarkurser

Crossfit är ett styrke- och konditionsprogram baserat på konstant varierande funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Crossfit bygger på tre grundstenar: gymnastik, kondition och tyngdlyftning. Allt för att du ska få en allsidig…

Våra nybörjarkurser

Crossfit är ett styrke- och konditionsprogram baserat på konstant varierande funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Crossfit bygger på tre grundstenar: gymnastik, kondition och tyngdlyftning. Allt för att du ska få en allsidig träning och vi lär dig grunderna för ett säkert utförande.

För att gå vår nybörjarkurs krävs ingen förkunskap och det spelar heller ingen roll vilken form du är i när du kommer till oss. Crossfit funkar för alla, oavsett tidigare träningserfarenhet och fysiska förutsättningar.

På åtta lektioner under fyra veckor lär vi dig basövningar och grunder så att du efter avslutad kurs ska känna dig redo att hoppa på våra vanliga klasser, om du finner att träningsformen är något för dig.

Varje säsong, jan-maj och aug-nov, håller vi en kurs i månaden. Den kursen är varje torsdag 19:30 och söndagar 9:30
Just nu har vi högt tryck på medlemmar så kör vi endast en kurs i månaden och då är det torsdagar och söndagar som gäller.

Priset ligger på 1399:-